Primera plantada

Després d’haver fet la sortida a l’hort, on vam iniciar-nos en les tasques d’horticultors, hem preparat el nostre hort per tal de fer la primera plantada. Tanmateix, hem posat en marxa el nostre compostador, pel qual necessitarem matèria orgànica humida i seca. Així, obtindrem mesos més tard una bona quantitat de terra boníssima per a les collites futures.

Però el més rellevant és que hem realitzat la primera plantada de la temporada amb enciams, pèsols, bledes, faves, cebes… Per això, vàrem haver d’investigar quines hortalisses eren de temporada i compatibles entre elles. També, hem sembrat plantes aromàtiques, per tal de tenir insectes a l’hort. Esperem tenir una bona collita, però abans caldrà esforçar-se molt i treballar de valent.

Famílies, ja podeu veure alguns dels instants.

Processed with MOLDIV