“This Christmas serà diferent, en plena pandèmia ho celebrarem…”

Famílies, recordeu la tradició d’aquestes dates que diu que els més petits de la casa preparen un poema per a recitar el dia de Nadal o Sant Esteve? Aquests dies, després de l’àpat, a l’hora dels torrons, els infants pugen a una cadira i reciten davant de la família. I, després, com no pot ser d’una altra manera, toquen els aplaudiments i mares, pares, tiets, tietes, avis, àvies, amigues… donen unes monedes a l’infant.

Doncs, tot i que volem preservar aquesta tradició pel dia de Nadal o Sant Esteve, tenim la necessitat de compartir amb tots vosaltres el fet d’haver-ho pogut recitar tots junts a l’escola. En un moment com l’actual, aquestes imatges que hem compartit amb vosaltres a través del Drive recobren més sentit que mai. Això, ens emociona i ens fa recordar la gran vàlua de l’escola: la convivència!

També, us hem penjat la cançó de Nadal a l’hort i algunes fotografies del dia d’avui, com per exemple les d’Amic Invisible.

Us desitgem salut i us enviem una abraçada gegant! 

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV