Literatura infantil feminista

Aquesta setmana Dracs i Àligues hem visitat de nou la biblioteca Montserrat Abelló. Però, en aquesta ocasió, més enllà de fer préstec, el motiu de la nostra visita era un altre: la igualtat!

La Beatriz, la bibliotecària, ens ha preparat una selecció de llibres que ens han permès fer una mirada reflexiva sobre la igualtat d’oportunitats, la superació d’estereotips de gènere i conèixer alguns referents de dones que han fet història en la seva disciplina.

I ara, famílies, us preguntem: Us heu plantejat mai si la literatura infantil i juvenil que llegiu o llegeixen els vostres fills és feminista? Us heu plantejat mai si la literatura infantil o juvenil que llegeixen els vostres fills no és feminista? I, en aquest cas, quins valors transmet? ¿Són valors que representen la igualtat de gènere o, per contra, són valors que es basen en una òptica masclista?

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV