Setmana gastronòmica

Aquesta darrera setmana de trimestre, Dracs i Àligues vam anar a l’Aula gastronòmica que hi ha en el Mercat de Sants. Allí, vam cuinar una menestra de verdura. Podeu consultar les imatges en el Drive compartir de fotografies.

D’altra banda, per tal de resoldre’ns diferents dubtes sobre l’alimentació i tot allò que gira al seu voltant, vam convidar a la Carme Gasull, mare d’en Pau Obiols i periodista gastronòmica. Els aliments dolços sempre són dolents? Quins cinc sabors hi ha? Significa alguna cosa el color dels aliments? Aquestes i moltes altres qüestions que li vam fer arribar, juntament amb alguns vídeos que va compartir amb tots nosaltres, ens van fer passar una tarda ben agradable.

Com el menjar és alguna que tothom fa diàriament i en diversos moments, vam compartir un munt d’experiències. Com no vam poder acabar, ja l’hem convidat a venir de nou al tercer trimestre. Gràcies, Carme!

Processed with MOLDIV