Novetats hort

Us volem anunciar que l’alumnat de sisè, així com el pare de l’Alba (la mestra), han elaborat diferents hotels d’insectes pel nostre hort, així com per altres ubicacions de la nostra escola on hi ha flora. Aquests en serviran per compensar la manca de diversitat animal en medis com en el que vivim, l’urbà i la pretensió és que es converteixin en albergs per diverses espècies d’insectes i altres artròpodes, els quals ens ajudaran a mantenir a ratlla les plagues perjudicials per a les hortalisses de l’hort. 

Tanmateix, tenim dues bones notícies més: han crescut les dues primeres carxofes del nostre hort i la flor de la coliflor. Es tracta de dos esdeveniments que tant Dracs com Àligues hem viscut amb molta emoció. 

Per acabar, també us volem fer saber que el compostador va a bon ritme!

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV