Seguim amb l’alimentació

De nou, la Carme ha resolt alguns dubtes que tenim sobre l’alimentació. En aquesta ocasió, com s’apropa Sant Jordi, ens ha portat algunes recomanacions literàries relacionades amb la gastronomia. Gràcies!

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

També, han vingut dels serveis educatius de Mercabarna, el principal mercat majorista d’aliments frescos d’Europa en volum de comercialització. Funciona les 24 hores del dia com una ciutat alimentària amb l’objectiu de garantir l’aprovisionament d’aliments frescos als ciutadans. D’aquesta manera, Dracs i Àligues haurem tancat el cicle per on passen generalment els productes que ingerim: des de l’hort fins que arribar als mercats i restaurants, passant per l’esmentat espai. 

Mercabarna i l’AGEM organitzen la campanya “5 al dia”, per tal de fomentar el consum d’un mínim de 5 racions de fruites i hortalisses al dia com a base d’una dieta saludable. 

Si voleu saber més, us deixem el seu web: http://www.5aldia.es/

Processed with MOLDIV