Jornades CONVIVIM

Això és un no parar!

Vam començar dimarts muntant cabanes col·laborativament al Parc de la Font Florida, a Montjuïc. Amb canyes de bambú, gomes, pinces i teles vam construir unes cabanes que més d’un dels tres porquets voldria per ell. A la tarda, després de dinar, vam dur a terme allà mateix el joc de Land Art. L’objectiu era crear art a la natura, fent servir els elements presents en ella, com per exemple fulles, troncs, pedres, aigua… per crear obres d’art jugant amb els materials, les formes, les textures i els colors. Gràcies tot plegat a què el temps va aguantar.

Dimecres no podia ser menys. Ens vam apropar a Molins de Rei i, dins del Parc Natural de Collserola, vam tenir el repte d’analitzar la qualitat de l’aigua de la Riera de Molins a través dels insectes que trobaven en ella. A la tarda, després d’una estona de joc lliure, vam estar jugant a jocs com el mocador, el gat i el ratolí, el telèfon, etc.

I, avui dijous, com a cloenda, hem anat caminant fins al Turó Parc per fer una cursa d’orientació. Tot seguint unes fites, ens hem anat guiant amb el plànol del recinte i hem anat passant unes proves. A la tarda, hem preparat les pizzes i pinxos de fruita que ens cruspirem aquest vespre, després d’unes actuacions que esperem que siguin espectaculars. Quins nervis!

Podeu visualitzar imatges dels tres dies en el Drive compartit.

Processed with MOLDIV