Per a una alimentació sostenible arreu del món

Àligues i Dracs hem fet la volta al món analitzant com era de sostenible l’alimentació en altres països com Gran Bretanya, Itàlia, Estats Units, Guatemala, Japó o el Txad. A partir de les fotografies de Peter Menzel, que capturen el que una família mitjana menja en una setmana a cadascun dels països esmentats, hem analitzat la seva alimentació en clau de salut i ecologia i hem proposat canvis i millores cap a una alimentació més sostenible a partir de les preguntes:  

  • Quins aliments mengen?
  • Quins nutrients predominen en la seva alimentació? 
  • Tenen una dieta equilibrada? 
  • Quins i quants residus generen amb la seva alimentació? 
  •  Quina creus que és la petjada ecològica de la seva alimentació?
  •  La seva alimentació s’assembla a la nostra? Busca semblances i diferències.
  • Què podrien fer per millorar la seva alimentació? 
  • I què podrien fer per generar menys residus?
Processed with MOLDIV