Tanquem la cooperativa

Avui hem fet la darrera assemblea de la cooperativa. Aquesta tenia diferents objectius, però sobretot era per tancar-la i decidir definitivament a on anaven destinats els diners que hem anat guanyant en darrers mesos a través de la venda del diferent producte del nostre hort. Així doncs, finalment hem decidit fer una donació de 160 euros a la Fundació Arrels, la qual es dedica a atendre i orientar les persones sense llar que viuen als carrers de Barcelona. Les acompanyen per aconseguir una vida el més autònoma possible cobrint les necessitats bàsiques, proporcionant atenció social i sanitària i garantint allotjament a aquelles persones que es troben en una situació més vulnerable.

Tanmateix, hem fet una valoració de tot el procés dut a terme, fent-nos més conscients de tot el que hem fet i après.

L’equip de mestres estem molt orgullosos de la gran feina que heu fet, de com heu sabut gestionar tot el treball, de tot el que heu après i del fet que hàgiu pogut contribuir i posar el vostre granet de sorra a la societat. Moltes felicitats a tothom!

Processed with MOLDIV