Un dia molt especial!

Avui ha estat una jornada memorable per l’alumnat de tercer.

Per una banda, hem anat a la placeta i hem dut a terme les tres propostes de millora que teníem previstes: primer, instal·lar un codi QR per tal que la gent pugui conèixer el passat d’aquest espai tan important del barri de Sants; en segon lloc, a causa de la gran quantitat de vehicles de rodes que hem analitzat que passen sovint per la plaça, hem senyalitzat l’espai recordant que és una zona preferent per a vianants. I, en tercer lloc, però no per això menys important, hem plantat diferents plantes per tal que arribi a ser un espai més saludable i confortable. A més, ens hem posat en contacte amb la residència per tal de tenir-ne cura conjuntament.

Tanmateix, hem fet el comptatge dels diners que hem recollit amb la venda del producte de l’hort i hem pogut fer una donació de 200,90 euros a la Fundació Arrels.

Teniu les imatges corresponents en el Drive compartit.

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV